ORTAOKULLAR ARASI ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI

Belediyemiz geri dönüşüm faaliyetleri kapsamında; israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, oluşan atığın azaltılması, etkin toplama sisteminin kurulması ve atıkların geri dönüştürülmesi ile sıfır atığa ulaşılması amacıyla her yıl bir dizi etkinlik, kampanya ve yarışma düzenlenmektedir.

Bu amaçla öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve onlar vasıtasıyla ailelerinin atık piller hakkında bilinç kazanmaları ve hanelerde bekler durumda bulunan atık pillerin geri dönüşüm sistemine dahil edilmesi için “Ortaokullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması” düzenlenmiştir.

Keçiören ilçe sınırlarında yer alan tüm devlet ortaokullarının katılabileceği yarışmanın son atık teslim tarihi 09 Şubat 2024`dür.

En çok atık pil toplayarak dereceye giren ilk üç okula, ödülleri daha sonra düzenlenecek olan törende takdim edilecektir. Yarışmaya katılım sağlayacak ortaokulların 09 Şubat 2024 tarihinden önce atıklarını teslim etmek için Belediyemiz Geri Dönüşüm Danışma birimiyle (0312 359 1027) iletişim sağlamaları gerekmektedir.

Ödüller

Birincilik ödülü Masa Tenisi Masası ve Top Seti (3 futbol, 3 basketbol ve 3 voleybol topu)

İkincilik ödülü Satranç Eğitim Seti ve Top seti

Üçüncülük ödülü Badminton Seti (20 adet) ve Top Seti olarak belirlenmiştir.

Yarışma ve geri dönüşüm faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için Keçiören Belediyesi Geri Dönüşüm Danışma Hattı 0312 359 10 27 nolu telefonu arayabilirsiniz.