GERİ DÖNÜŞÜM DANIŞMA BİRİMİ

Geri dönüşüm danışma; ilçemizde oluşan ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller, elektronik atıklar ve organik atıkların toplanması ve taşınması aşamalarında atık üreticileri ile geri dönüşüm firmaları arasındaki koordinasyonu sağlamaktadır. Geri dönüşüm hizmetleri ve güncel kampanyalar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da 0312 359 10 27 numaralı danışma hattımızı arayarak bilgi alabilirler.

Geri Dönüşüm Danışma Hizmetleri;

• Geri dönüşümü teşvik amacıyla başlatılan kampanyalar hakkında bilgi vermek,
  • Vatandaşlarımıza bölgelerinde mevcut atık toplama sistemi ve atık grupları hakkında bilgi vermek,
  • Vatandaşlarımızdan gelen atık alım taleplerini ilgili toplayıcılara yönlendirmek,
  • Atık alımlarının takibini yapmak,
  • En yakın adreste bulunan geri dönüşüm ekipmanı bilgisine ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza bilgi vermek.

Tüm bu hizmet ve bilgilere ulaşmak için Geri Dönüşüm Danışma birimini arayabileceğiniz gibi Keçiören Belediyesi Sıfır Atık Sayfamızda yer alan Atık Toplama Noktalarımız sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Geri Dönüşüm Danışma; Keçiören Belediyesi hizmet binası -1.katta hizmet vermektedir.