KEÇİÖREN`DE GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, geri dönüşüme dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla düzenledikleri kampanyaların ilgi görmesinden memnun olduklarını ifade ederek, “Belediye olarak atıkları alıp ekonomiye kazandırıyor, ayrıca çocuklarımıza da çevre bilinci aşılıyoruz” dedi.

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla düzenlenen atık pil ve atık yağ kampanyaları yoğun bir ilgiyle devam ederken, kampanyalara özellikle okulların ilgisi de dikkat çekiyor.

Şehit Ahmet Özsoy Kız İmam Hatip Lisesi ve Mecidiye İlkokulu öğrencileri topladıkları atık pilleri ve bitkisel atık yağları Keçiören Belediyesi Geri Dönüşüm Danışma Merkezine teslim ettikten sonra Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u ziyaret ederek, kampanya ve hizmetler için teşekkür ettiler.

Çocukların çevre duyarlılığının herkese örnek olmasını ve geri dönüşümün ekonomiye kazanç olduğunu da vurgulayan Başkan Altınok, “Duyarlılığınızı devam ettirin, milletlerin ve devletlerin geleceği çocuklar ve gençleridir, bu makamlara sizler geleceksiniz. Kendinizi iyi yetiştirin, derslerinize iyi çalışın, kitap okuyun, asla yalan söylemeyin. Tembellik, yorulmak yok, mücadele edip başarılı olmak var, biz inandık ve başardık, Türkiye’nin örnek aldığı hizmetleri Keçiören’lilerimizle buluşturduk. Sizler de inanırsanız başarırsınız” nasihatlerinde bulundu.

GERİ DÖNÜŞÜM HATTINI ARAYIP BİLGİ ALABİLİRLER

Atık pil ve yağların doğaya vereceği zararın önüne geçmeyi ve farkındalığa katkı sunanların ödüllendirilmesini amaçlayan kampanyalar ile ilgili ve geri dönüşüme dair vatandaşlar ayrıca (0312) 359 10 27 numaralı telefondan bilgi alıp, taleplerini iletebiliyorlar.