ATIK PİL TOPLAYAN OKULLARA HEDİYELERİ VERİLDİ

Keçiören Belediyesi tarafından 2021 - 2022 eğitim döneminde ilçemiz okulları arasında düzenlenen ‘Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye giren okullarımıza belediye yetkilileri tarafından ödülleri teslim edildi. İlçede faaliyet gösteren çok sayıda özel ve kamu okulunun katıldığı yarışmada 6 bin kilograma yakın pil toplandı. 50 kilogram sınırını aşan 20 okula ise robotik kodlama seti, futbol, basketbol ve voleybol toplarından oluşan spor seti hediye edildi.

Yarışmaya katılarak çevreye karşı duyarlılık gösteren okulları, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Geri dönüştürülebilen her tür atığı belediyemiz bünyesinde topluyoruz. Bu sayede hem doğa kirliliğinin önüne geçiyoruz hem de ekonomik anlamda milli servetimize sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimizin de bu bilinçle atık pil topladığını gördük. Büyük azimle ve tatlı bir rekabetle yarışmamıza katılarak farkındalık oluşturan her bir öğrencimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.